Nytt fra styret i NEF

Styret hadde to møter i mars, som i hovedsak dreide seg om det kommende landsmøtet og forberedelser til dette. Årsregnskapet for NEF for 2021 ble godkjent med et godt resultat til tross for at vi har vært gjennom en uvanlig styreperiode med pandemi. Revidert budsjett for 2022, samt budsjetter for 2023 og 2024 ble vedtatt og fremmes for landsmøtet i mai. Videre har styret jobbet med å fullføre årsberetningen for perioden 2020 til 2022, som vil bli fremlagt for delegatene på landsmøtet i Kristiansand 12. mai 2022.

Styret har også jobbet aktivt med å revidere NEFs kommunikasjonsstrategi etter forslag fra Engasjementsutvalget og etter gode innspill fra lokalforeningene. I kjølvannet av dette er det nå vedtatt å få utviklet nye nettsider for NEF, som vi gleder oss til at kommer på plass til høsten.

Det ble i mars også avholdt et særdeles vellykket tillitsvalgtseminar i Oslo, hvor alle lokalforeninger var godt representert. Seminaret hadde både løpende arbeid og landsmøtesaker på agendaen, men det ble også god tid til en hyggelig sosial samling etter en lang møtedag.

Andre temaer som styret har brukt tid på i den senere tid er FINN-saken, koblingsspørsmål, dialogmøter med andre organisasjoner og løpende oppfølging av status etter ikraftsetting av den reviderte avhendingsloven.

Styret vedtok i mars å donere kr 150.000 fra NEFs humanitære fond til Redd Barnas viktige arbeid i Ukraina.

Og til slutt, men ikke minst: NEF fyller 90 år i år! Dette skal markeres på ulike måter gjennom året, både i forbindelse med vårkonferansen, men også lokalt i lokalforeningene. Alle lokalforeninger vil få et tilskudd fra NEF sentralt for å gjennomføre lokale markeringer.

Jeg gleder meg til å se mange av dere i Kristiansand til Vårkonferanse og Landsmøte 11. – 13. mai i år!

I mellomtiden ønsker jeg dere alle en riktig god påske!

Hilsen Randi

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no