F.v: Martin Haukaas (Pulse Communications), Jørgen Kaada-Rønning (Pulse Communications), Kristian Lindstad
(Kvass Group), Fredrik Campbell Strømme (Pulse Communications), Bård Teigland (Kvass Group), Preben Øiamo
(Pulse Communications).

Digitale løsninger og treffsikker kommunikasjon i én pakke: – Skal gjøre meglerne bedre

Det var i mai det norske programvareselskapet Kvass utvidet produkt- og tjenestespekteret ved å inkludere kommunikasjonsbyrået Pulse Communications. 

Tekst: Silje Reistad, Kvass – Artikkelen ble først publisert i Eiendomsmegleren nr. 3 2022

– Våre løsninger skal gjøre at meglerne kan tilby økt verdi for sine oppdragsgivere, sier CEO Bård Teigland i Kvass Group. 

Han utdyper at sammenslåingen hvor gode digitale løsninger og ledende kompetanse innenfor kommunikasjon åpner for helt nye muligheter for aktørene innenfor både eiendomsmegling og eiendomsbransjen som sådan. Pulse har allerede opparbeidet seg en sterk posisjon og har spisset deler av byrået sitt inn mot eiendomssektoren. Når vi nå har samlokalisert oss og allerede begynt å jobbe som ett team, er vi allerede i gang med kundeleveranser hvor både teknologien og kommunikasjonstjenestene inngår som en helhetlig leveranse overfor de kundene som ønsker begge deler.

– Denne sammenslåingen er et resultat av ønsker og behov vi har fanget opp blant kunder og markedet forøvrig, og vi gleder oss over at nyheten er blitt så godt tatt imot der ute!

Solid erfaring og kompetanse

Den nye enheten bestående av Kvass og Pulse Communications besitter lang erfaring og kompetanse både fra innsiden i eiendomsmegling og gjennom å ha vært langsiktige leverandører til eiendomsmeglere, eiendomsutviklere og eiendomsbransjen forøvrig. En av dem som har kommet ombord nylig er Christoffer Solli som representerer over 20 års erfaring som leverandør til eiendomsmeglere.

-Muligheten til å få være med å bygge en ledende samarbeidspartner til eiendomsmeglerne var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Solli som er gått inn som Business Director med hovedansvar for leveransene til eiendomsmeglerne.

Alt i en pakke

– Det som er mest spennende med dette er å kunne tilby gode kundereiser gjennom digitale løsninger og treffsikker kommunikasjon i en pakke, sier Business Director Kristian Lindstad.

Han løfter frem gjengen i Pulse Communications som riktig for deres eiendomssatsning.

– Vi falt for menneskene og kulturen i Pulse, og vi følte raskt at vi hadde mange likhetstrekk som blant annet et ekstremt kundefokus, høyt servicenivå og svært fornøyde kunder. Dette skal vi bygge videre på og alltid ha som vår felles ledestjerne, avslutter Lindstad. 

F.V VPS Christoffer Solli, CEO Bård Teigland, Rådgiver og partner Jørgen Kaada-Rønning, senior prosjektleder
og rådgiver Silje Ullersmo

Vil effektivisere

Business Director Silje Ullersmo, trekker frem det å integrere to sterke fagområder som det mest spennende. 

– I våre øyne går disse som hånd i hanske, sier Ullersmo.

– Det å kunne levere en sømløs prosess med ett kontaktpunkt for hele kundereisen både når det gjelder kommunikasjon og teknologi er helt unikt.

Hun legger til at Kvass og Pulse skal sørge for at meglerne får en optimal verktøykasse som effektiviserer prosesser og sørger for at prosjektet kommer raskere i markedet. 

– Med lang erfaring innenfor markedsføring av eiendom sørger vi også for kommunikasjon som treffer målgruppen, alt gjennom ett og samme selskap. Vi skal også sørge for at vi går den ekstra mila for hverandre og kundene.

Suksess med Malling & Co

Business Director Jørgen Kaada-Rønning nevner samarbeidet med markedsføring av næringseiendom med eiendomshuset Malling & Co som en stor suksess. 

– Vi er stolte av den tilstedeværelsen og kvaliteten som vi sammen med Malling har bygd opp over de siste syv årene. Når Malling også får tilbakemeldinger nettopp markedsarbeidetet, motiverer det også til å stille enda sterkere de neste årene, sier Kaada-Rønning. 

Nylig forsvarte Malling & Co tittelen som årets eiendomshus ved merkevareundersøkelsen Eiendomsbarometeret, masseundersøkelsen som gjennomføres hvert år for næringseiendom med 1500 deltakere. 

– Det mest spennende med denne sammenslåingen er nettopp det å sikte høyere ved å få teknologien i eget hus. Man har vært avhengig av tredjepartsleverandører på den digitale biten, men vi vil nå i mye større grad ha kontroll på alle ledd i leveransene.

Kommunikasjonsbyrået har fått et tyngre fotfeste innen boligeiendom de siste årene, og Kaada-Rønning trekker frem teknologien hos Kvass Group som sjeldent god.

– Vi ser at Kvass er litt kvassere enn mye av annet vi ser der ute, avslutter partneren med glimt i øyet. 

KVASS + PULSE

Sammenslåingen skjer ved at Kvass Group kjøper Pulse Communications, hvorpå dagens eiere i Pulse kommer inn på eiersiden i Kvass Group. Både Kvass og Pulse er i sterk vekst og rekrutterer for tiden aktivt nye medarbeidere. Ved sammenslåingen vil gruppen bestå av ca. 40 årsverk som alle er lokalisert i Norge.

PULSE 

Pulse Communications er et veletablert, fullservice kommunikasjonsbyrå med en rekke kjente eiendomsaktører og merkevarer på kundelisten. Selskapet ble startet for 17 år siden, og særlig de siste årene har veksten tiltatt. I 2021 økte selskapets omsetning med nesten 50 %.

KVASS GROUP 

Kvass er et norsk programvareselskap som leverer et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen. Fokuserer på gode brukerreiser for boligkjøpere og Vi sikrer en effektiv og forenklet prosess for salg av nybygg prosjekter, med skalérbare løsninger fra enkle selvbetjente verktøy, til fullskala for de store destinasjonsprosjektene​. Teamet i Kvass har erfaring fra både eiendomsbransjen og programvareutvikling, og deres løsninger anvendes av flere kjente aktører innenfor boligutvikling, fritidsmarkedet, entreprenørbransjen, og næringseiendom.

Del artikkel