NYVALGT: Styret i Norges Eiendomsmeglingsforbund valgt 26. mai 2015. Foran: styreleder Kurt F. Buck. Bak: Bård Birkeland, Sabine Bartler, Erlend Ingebrigtsen,  Anders Langtind, Marthe Brenden, Petter Mamen-Lund og Randi Hollingen.

Kurt Buck er valgt til ny styreleder – Her er det nye styret

Kurt Buck ble valgt som ny styreleder i Norges Eiendomsmeglerforbund på landsmøtet i Tromsø på torsdag. Med seg fikk han et engasjert nytt styre.

Kurt Fridtjof Buck ble torsdag enstemmig valgt til ny styreleder i Norges Eiendomsmeglerforbund på forbundets landsmøte i Tromsø. Han etterfølger Tormod Boldvik som har sittet som styreleder de fire siste årene.

Buck (42) er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet i bransjen siden 1996. Han jobber i dag som regionleder hos Eiendomsmegler1 i Bergen.

– Vi går inn i spennende tider med både utfordringer om muligheter. Norges Eiendomsmeglerforbund skal jobbe for at eiendomsmegleren bidrar med høy kompetanse og kvalitet i alle eiendomstransaksjoner i årene som kommer.

– NEF vil vurdere tiltak for å øke meglerens ansvar og gjennom dette sikre forbrukerne enda større trygghet i bolighandelen, sier den nyvalgte styrelederen Kurt F. Buck.

Nytt engasjert styre

Med seg i styret får Kurt Buck en engasjert gjeng. Anders Langtind fra Oslo ble valt til nestleder i styret.

De øvrige plassene ble valgt etter fire spennende valgomganger:

  • Marthe Brenden fra Bergen
  • Sabine Bartler fra Oslo
  • Randi Hollingen fra Molde
  • Bård Birkeland fra Bryne

I tillegg ble Petter Mamen-Lund fra Asker og Erlend Ingebrigtsen fra Trondheim valgt til varamedlemmer.

NEF skal ha en tydelig rolle

I en pressemelding sier nyvalgt leder Kurt Buck at NEF skal ha en tydelig rolle i samfunnsdebatten:

– Jeg forventer at boligpolitikk blir et sentralt tema i stortingsvalget 2017, og der skal vi ta en tydelig rolle. Trygg bolighandel og et stabilt boligmarked hvor egen bolig er oppnåelig for flest mulig er kjerneverdier som vi skal jobbe for framover, sier Kurt F. Buck.

 

Les også: Landsmøtet i gang – Vi har levert

Del artikkel