Erlenn Stavnås Ingebrigtsen

Gullmeglere kåret

På landsmøtet til Norges Eiendomsmeglerforbund ble det kåret nye Gullmeglere i fem klasser.

Beste markedsføring av bolig

Eiendomsmegler MNEF Erlenn Stavnås Ingebrigtsen og megler MNEF Mari Østgaard Buaas fra Meglerhuset Nylander, vant Gullmegleren i klassen for beste markedsføring av bolig.

De vant for markedsføring av boligprosjektet «Hemmeligheten» – en skjult perle ved Lerkendal.

I juryens begrunnelse heter det:

«Med et utfordrende utgangspunkt i en relativt ukjent beliggenhet, men med stort potensiale, fikk dette prosjektet en markedsføringskampanje som pirret nysgjerrigheten til potensielle kjøpere. En sterk idé, gjennomarbeidet og gjenkjennelig markedsføring tatt ut i imponerende omfang, forsterket effekten og oppmerksomheten mot målgruppen.»

De andre nominerte i klassen var:

• Eiendomsmegler MNEF Randi H. Hollingen og Megler MNEF Frank Fylling, Notar AS, Molde
• Megler MNEF Frode Briskeby, Boa Eiendomsmegling Nordstrand AS
• Megler MNEF Tommy Friestad, Boa Eiendomsmegling Oslo Vest AS

Pål Anders Kårstad

Beste markedsføring generelt – åpen klasse

Eiendomsmegler MNEF Pål Anders Kårstad fra Eigedomsmekling Sogn og Fjordane AS – Førde, vant Gullmegleren i klassen for beste markedsføring generelt – åpen klasse.

Han vant for videofilm i forbindelse med salg av et tomtefelt i Holtane hyttegrend.

I juryens begrunnelse heter det:

«Det er mange som bruker film for å promotere et salgsobjekt. Dermed blir det vanskeligere å skille seg ut og faktisk imponere en målgruppe som i dag nærmest forventer en film på alt de ser av eiendomsformidling. Da er det forfriskende å se en promofilm for et tomtefelt, der det er reelle kjøpere som blir intervjuet, i en stemningsskapende visuell opplevelse. Resultatet er autentisk og troverdig.”

De andre nominerte i klassen var:

• Eiendomsmegler MNEF Pål Morten Oxaal, Heimdal Eiendomsmegling AS, Trondheim
• Eiendomsmegler MNEF Camilla Rimestad Stenberg, Sørmegleren AS, Kristiansand

Jørgen Ek

Årets meglertalent

Eiendomsmegler MNEF Jørgen Ek, Eie Eiendomsmegling Sandvika

Begrunnelse:

«Årets meglertalent ble ferdig utdannet eiendomsmegler på BI i 2013 og fikk sitt eiendomsmeglerbrev sommeren 2015. Vedkommende er kun 26 år, men har vist svært gode resultater så langt. Ikke bare har det blitt mange salg, men også høy kundetilfredshet. Innehar i dag lederansvar som daglig leder og partner, i tillegg til å være en god kollega som skaper trivsel og deler av sine erfaringer. Det ble over 130 bruktboligsalg i fjor og mestselgende i eiendomsmeglerkjeden der han er ansatt. Arbeidsom og målrettet blir han også brukt som et forbilde for nye eiendomsmeglerstudenter på BI.»

Grete Meyer

Årets kollega

Eiendomsmegler MNEF Grete Larsen Meyer, Eiendomsmegler Krogsveen AS, Fornebu

Begrunnelse:

«Årets kollega omtales som en person som har godt humør, klokskap og fleksibilitet. Er høyt respektert og godt likt av alle. Vedkommende begynte som megler tidlig på 1990-tallet og har i løpet av årene siden jobbet som megler, bygget opp nye kontorer og jobbet med implementering av nye systemer og konsepter. Faglig og it-teknisk support ytes kontinuerlig da ønsket er at alle i teamet skal lykkes. Vedkommende er aktiv i forhold til meglerstudentene på BI og har vært sensor i muntlig. Hun inviterer hun ofte gode kolleger til leiligheten ved Gardasjøen og er italienskspråklig guide for dem.»

Cecilie Beckmann

Året s ildsjel

Eiendomsmegler MNEF Cecilie Beckmann, Eie eiendomsmegling Frogner, Oslo

Begrunnelse:

«Årets ildsjel er toppmegler med livslang eiendomsmegler-erfaring. Som kvinne med over 30 år i yrket leverer hun fortsatt på topp, både omsetningsmessig og med høy kunde-tilfredshet. Et forbilde for andre kvinnelige meglere på vei mot suksess. Hun har tatt initiativ til en kvinnekonferanse i eiendomsmeglingskjeden der hun arbeider for å vise at jenter kan gjøre suksess i et mannsdominert yrke. Kjendis har hun også blitt gjennom NRKs «Solgt» og andre tv-innspillinger. I tillegg er hun styreleder i en stiftelse med formål å hjelpe unge mennesker med rusproblemer og sykdom.»

 

Del artikkel