20160526_100816

NEFs landsmøte i gang: – Vi har levert!

Avgående leder i NEF Tormod Boldvik åpnet torsdag NEFs landsmøte i Tromsø med klar beskjed: – Vi har levert på målene som har blitt satt. Boldvik så også fremover i sin åpningstale.

Norges Eiendomsmeglerforbund har landsmøte i Tromsø. Rundt 300 delegater, kursdeltagere og utstillere er samlet i Tromsø i to dager.

Tydelig ekspertrolle

Selve landsmøtet ble torsdag åpnet av avgående leder Tormod Boldvik. I sin åpningstale til landsmøtet benyttet han muligheten til å se bakover på styreperioden som har vært.

-Vi har levert på de målene som ble satt på forrige landsmøte i Ålesund, sa Tormod Boldvik.

Han pekte på at NEF i perioden har arbeidet for samarbeid i bransjen, stått på forbrukerlinjen, og inntatt en tydeligere ekspertrolle i boligmarkedet.

Fremragende eiendomsmeglere

Tormod Boldvik så også fremover, inn i en verden preget av mer automatisiering. Han pekte særlig på at eiendomsmeglerens rådgiverrolle må komme tydeligere frem:

-Mitt ønske har vært at fremragende eiendomsmeglere brukes på en bedre måte, fortalte han landsmøtet.

Han var også tydelig på at han ønsket engasjement om fremtiden og at man bruker energi på å påvirke eiendomsmeglernes fremtid:

-En opplysende debatt har aldri skadet, sa Tormod Boldvik, og avsluttet: -Gjør vi ikke de riktige valgene går toget fra oss.

 

Les også: Eiendomsmegleren er sikkerhetsnettet i bolighandelen

 

20160526_100209
SPENT: Tormod Boldvik, rett før han gitt på scenene for å holde sin åpningstale til Landsmøtet.
20160526_100221
DOKUMENTASJON: Er det ikke på nett, har det ikke skjedd! Anders Langtind fra OAEF foreviger lokalforeningens representanter.

 

Se mer: Flere bilder og hendelser fra landsmøtet finner du på NEFs Facebooksider her!

 

Del artikkel