EIE NKB_2 (1)

EIE topper kåring blant eiendomsmeglerkjeder

EIE Eiendomsmegling topper kåringen blant eiendomsmeglerforetakene som er med på Norsk Kundebarometer sin måling for 2021.

Det er seks kjeder som er med på kåringen denne gangen, og EIE topper foran Krogsveen og Privatmegleren. På de neste plassene finner vi Eiendomsmegler 1, DNB Eiendom og Aktiv Eiendomsmegling.

– Bransjen har gjennom flere år lagt betydelig vekt på utvikling av kompetanse og kvalitet. Våre medlemmer bærer et stort ansvar i den viktigste handelen i folks liv, derfor er det godt å konstatere at kundetilfredsheten er så høy. Samtidig inspirer det til å jobbe videre med forbedring av eiendomsmeglingstjenestene, sier administrerende direktør i Norges Eiendomsmeglingstjenester Carl O. Geving.

Det er andre år på rad at EIE topper kåringen for bransjen, og de havner også på en 14. plass på den totale listen. Her er Krogsveen nummer 42, mens Privatmegleren er på 70. plass. Denne listen toppes av Finn.no, Flytoget og Interoptik.

– Dette er svært gledelig både for kundene som opplever premium rådgivning, og for alle i EIE eiendomsmegling, som står på hver dag for å gjøre våre kunder fornøyde, sier markedsdirektør i EIE Eiendomsmegling Stina Bredal-Rørvik i en pressemelding.

Norsk Kundebarometer (NKB) er et forskningsprogram som gjennomføres ved Handelshøyskolen BI, og har som mål å avdekke hvilke bedrifter har landets mest (og minst) fornøyde kunder.

Del artikkel