EIE topper kåring blant eiendomsmeglerkjeder

EIE Eiendomsmegling topper kåringen blant eiendomsmeglerforetakene som er med på Norsk Kundebarometer sin måling for 2021.

Det er seks kjeder som er med på kåringen denne gangen, og EIE topper foran Krogsveen og Privatmegleren. På de neste plassene finner vi Eiendomsmegler 1, DNB Eiendom og Aktiv Eiendomsmegling.

– Bransjen har gjennom flere år lagt betydelig vekt på utvikling av kompetanse og kvalitet. Våre medlemmer bærer et stort ansvar i den viktigste handelen i folks liv, derfor er det godt å konstatere at kundetilfredsheten er så høy. Samtidig inspirer det til å jobbe videre med forbedring av eiendomsmeglingstjenestene, sier administrerende direktør i Norges Eiendomsmeglingstjenester Carl O. Geving.

Det er andre år på rad at EIE topper kåringen for bransjen, og de havner også på en 14. plass på den totale listen. Her er Krogsveen nummer 42, mens Privatmegleren er på 70. plass. Denne listen toppes av Finn.no, Flytoget og Interoptik.

– Dette er svært gledelig både for kundene som opplever premium rådgivning, og for alle i EIE eiendomsmegling, som står på hver dag for å gjøre våre kunder fornøyde, sier markedsdirektør i EIE Eiendomsmegling Stina Bredal-Rørvik i en pressemelding.

Norsk Kundebarometer (NKB) er et forskningsprogram som gjennomføres ved Handelshøyskolen BI, og har som mål å avdekke hvilke bedrifter har landets mest (og minst) fornøyde kunder.

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no