Fra styret i Forsikringsfondet (tidl. NEFs Skadeforsikringsfond (NEFS) )

Nå har sommervarmen kommet, men før vi kan ta sommerferie er det på tide med en oppdatering av hva som har skjedd det siste halvåret.

Aller først minner vi om at fondet har fått nytt navn; ForsikringsFondet.

Forsikringsordningen har vært ute på anbud denne våren og styrets fokus har vært å få en konkurransedyktig forsikringsavtale, både når det gjelder vilkår, forsikringsdekninger og pris. Målet er at ForsikringsFondet skal tilby den beste profesjonsansvarsforsikringen for eiendomsmeglingsforetak og advokater som driver eiendomsmegling.

Ny avtale med Tryg

Etter møter og forhandlinger med ulike tilbudsgivere, har vi fornyet avtalen med Tryg, som igjen kom med det beste tilbudet. (Omtalt i egen sak.)

Årsmøtet i fondet ble avholdt den 25. mai i år. Foruten styret var en kjede og to foretak representert. Styret tolker liten deltagelse dithen at medlemmene er fornøyde med ordningen, men oppfordrer likevel til større engasjement og til å møte opp på årsmøtet neste år.

Endringer

Hovedsaken på årsmøtet var, foruten å velge styre, vedta årsberetning, regnskap og budsjett, samt endring av vedtektene. Tidligere vedtekter i NEFS er tilpasset til ForsikringsFondet hvor alle eiendomsmeglingsforetak nå kan søke om å bli medlemmer. Både Norges Eiendomsmeglerforbund og Eiendom Norge stiller seg bak ForsikringsFondet og skal også ha en styreplass hver.
Styret ønsker alle en riktig god sommer!

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no