pepperkakehus

Gi bud på hus i Bamble

Du har nå mulighet til å bli eier av et pepperkakehus og samtidig gi penger til et godt formål.

Det er 14 år siden Krogsveen i Bamble tok initiativet til et julesalg av pepperkakehus.

I år har de fått et eget butikklokale til å vise fram de flotte pepperkakehusene på Brotorvet, et kjøpesenter, på Stathelle. Som vanlig er det mange fine hus, men alt kan jo omskapes til en pepperkake. Noahs ark eller roboter for eksempel.

Alt er bakt av flinke barn fra forskjellige skoler og barnehager i nærområdet, men det er ikke bare barn som har bidratt her. Elever på både salg, service og sikkerhets-linja og IKT-linja på Bamble videregående skole på Grasmyr har også levert et helt lite tun med flotte pepperkakehus.

Nå er resten opp til meglerne i Krogsveen Bamble som ønsker heftige budrunder!

– Alle er velkomne til å by; små og store summer, sier eiendomsmegler MNEF Henrik Tangen. Han minner om at man også betaler budet. Det hjelper ikke om noen kommer og byr over. Alle må betale sitt høyeste bud.

I år går den innsamlede pengesummen i sin helhet til Krisesenteret i Telemark som ligger i Skien.

Der er det mange barn som kommer til å feire jul på krisesenteret og vi håper det endelige bidraget kan gjøre feiringen litt hyggeligere for dem.

Det er stor fokus på vold mot barn og barns rettigheter nå, både i nrksuper og andre medier.  Dette er også en viktig oppgave for Krisesenteret.

Meglerbransjen oppfordres med dette til å være rause i denne førjulstiden!

Ta gjerne kontakt med Henrik Tangen dersom du vil by på et pepperkakehus!

Del artikkel