Kine Morud  Aarum

Ny markedssjef i NEF

Kine Morud Aarum erstatter fra 1. juli Peter Rånås som ny markedssjef i Norges Eiendomsmeglerforbund.

31-årigen fra Oslo har bakgrunn fra studier ved Universitetet i Oslo og Copenhagen  Business School, og har etter det blant annet jobbet flere år i The Boston Consulting Group og i Explore Equity.

– Jeg håper å kunne komme som et friskt pust inn i NEF og gleder meg til å videreutvikle rollen Peter har bygd opp. Meglerbransjen er stadig i endring og det gjør det desto viktigere å tilpasse medlemmer og annonsørers behov. NEF har en sterk posisjon i bransjen og jeg ser frem til å jobbe videre med å styrke forbundets rolle og identifisere nye vekstmuligheter, sier Kine.

Meglerblod

Med Kine på NEF laget håper vi på å bygge videre på det solide arbeidet som har blitt lagt ned på markedssiden over mange år, og også at hun kan være med på å styrke forbundet posisjon i bransjen og samfunnet ellers.

– Jeg har meglerblod i årene ettersom jeg er vokst opp i en meglerfamilie med mor, far, onkel, fetter og morfar i bransjen. Gjennom meglerfirmaet Erland Morud, som også var min morfar, tilbrakte jeg mye av min barndom i bransjen. Visninger, budrunder og kunder som ringte til alle døgnets tider preget mye av hverdagen. Samtidig var hvert salg en jubel! Energien i bransjen og rundt meglere inspirerer meg. Jeg gleder meg til å bli en del av NEF og etablere relasjoner til dere andre i bransjen, sier hun.

Bygget opp markedsaktivtetene

Peter har vært i NEF i 11 år og har i denne tiden bygge opp det meste av markedsaktiviteten som er i forbundet, han går nå over i tilsvarende stilling i Norske arkitekters landsforbund.

– Det har vært en spennende bransjereise med mange gode og innholdsrike opplevelser i en solid meglerbransje. Det har vært lærerikt å få jobbe på innsiden med profesjonen eiendomsmegling, og gledelig å se hvilket faglig høyt nivå det legges ned fra eiendomsmeglere, og bransjeleverandører, forteller Peter Rånås.

– Ikke minst har det vært gledelig å jobbe med gode kollegaer, og NEF sine 10 lokalforeninger, som sammen i min jobbeperiode har bidratt til medlemsutvikling fra 1250 til godt over 2800 medlemmer i NEF. Jeg ønsker Kine lykke til med jobben i NEF, avslutter Peter.

Vi i NEF ønsker også velkommen til Kine, og lykke til videre Peter!

Ønsker du å komme i kontakt med Kine treffer du henne på kine@207.154.206.207 eller på 90045557

Del artikkel