Ny markedssjef i NEF

Kine Morud Aarum erstatter fra 1. juli Peter Rånås som ny markedssjef i Norges Eiendomsmeglerforbund.

31-årigen fra Oslo har bakgrunn fra studier ved Universitetet i Oslo og Copenhagen  Business School, og har etter det blant annet jobbet flere år i The Boston Consulting Group og i Explore Equity.

– Jeg håper å kunne komme som et friskt pust inn i NEF og gleder meg til å videreutvikle rollen Peter har bygd opp. Meglerbransjen er stadig i endring og det gjør det desto viktigere å tilpasse medlemmer og annonsørers behov. NEF har en sterk posisjon i bransjen og jeg ser frem til å jobbe videre med å styrke forbundets rolle og identifisere nye vekstmuligheter, sier Kine.

Meglerblod

Med Kine på NEF laget håper vi på å bygge videre på det solide arbeidet som har blitt lagt ned på markedssiden over mange år, og også at hun kan være med på å styrke forbundet posisjon i bransjen og samfunnet ellers.

– Jeg har meglerblod i årene ettersom jeg er vokst opp i en meglerfamilie med mor, far, onkel, fetter og morfar i bransjen. Gjennom meglerfirmaet Erland Morud, som også var min morfar, tilbrakte jeg mye av min barndom i bransjen. Visninger, budrunder og kunder som ringte til alle døgnets tider preget mye av hverdagen. Samtidig var hvert salg en jubel! Energien i bransjen og rundt meglere inspirerer meg. Jeg gleder meg til å bli en del av NEF og etablere relasjoner til dere andre i bransjen, sier hun.

Bygget opp markedsaktivtetene

Peter har vært i NEF i 11 år og har i denne tiden bygge opp det meste av markedsaktiviteten som er i forbundet, han går nå over i tilsvarende stilling i Norske arkitekters landsforbund.

– Det har vært en spennende bransjereise med mange gode og innholdsrike opplevelser i en solid meglerbransje. Det har vært lærerikt å få jobbe på innsiden med profesjonen eiendomsmegling, og gledelig å se hvilket faglig høyt nivå det legges ned fra eiendomsmeglere, og bransjeleverandører, forteller Peter Rånås.

– Ikke minst har det vært gledelig å jobbe med gode kollegaer, og NEF sine 10 lokalforeninger, som sammen i min jobbeperiode har bidratt til medlemsutvikling fra 1250 til godt over 2800 medlemmer i NEF. Jeg ønsker Kine lykke til med jobben i NEF, avslutter Peter.

Vi i NEF ønsker også velkommen til Kine, og lykke til videre Peter!

Ønsker du å komme i kontakt med Kine treffer du henne på kine@nef.no eller på 90045557

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no