Statssekretær Ove Vanebo i Justisdepartementet og NEFs administrerende direktør Carl O. Geving.

NEF møtte statsekretær Ove Vanebo i Justisdepartementet

NEFs administrerende direktør Carl O. Geving var torsdag i møte med statssekretær Ove Vanebo i Justisdepartementet. Bolighandelen fremover stod på programmet.  – Jeg er på ballen, lovet statssekretæren.

Møtet i Justisdepartementet i Nydalen i Oslo er en del av Norges Eiendomsmeglingsforbunds løpende oppfølging av politiske myndigheter. Administrerende direktør Carl O. Geving, kommunikasjonssjef Svein Strømnes og forbrukerrådgiver Carsten Pihl representerte NEF på møtet.

Ansvar og dokumentasjon

Blant temaene som ble diskutert var hvordan avhendingsloven fungerer i dag, og da særlig ansvarsstrukturen. Carl O. Geving redegjorde for NEFs syn, og hvordan NEF ønsker at arbeidet med loven skal gå fremover.

Et annet tema i samtalene var dokumentasjon av boliger gjennom teknisk tilstandsanalyse, og hvordan man kan få flere til å bruke teknisk tilstandsanalyse.

-Er på ballen

Statsekretær Ove Vanebo var glad for innspillene som kom i møtet. Han kunne ikke komme med noen konkrete lovnader i møtet, men var klar på at han «var på ballen».

-Dette var et godt møte, forteller administrende direktør Carl Geving, og fortsetter: – Jeg opplever at vi møtte en statssekretær som var interessert i temaet og som lyttet til våre argumenter.

 

Del artikkel