NEF møtte statsekretær Ove Vanebo i Justisdepartementet

  • Av: Svein Strømnes
  • 19. mai 2016
  • Nyheter

NEFs administrerende direktør Carl O. Geving var torsdag i møte med statssekretær Ove Vanebo i Justisdepartementet. Bolighandelen fremover stod på programmet.  – Jeg er på ballen, lovet statssekretæren.

Møtet i Justisdepartementet i Nydalen i Oslo er en del av Norges Eiendomsmeglingsforbunds løpende oppfølging av politiske myndigheter. Administrerende direktør Carl O. Geving, kommunikasjonssjef Svein Strømnes og forbrukerrådgiver Carsten Pihl representerte NEF på møtet.

Ansvar og dokumentasjon

Blant temaene som ble diskutert var hvordan avhendingsloven fungerer i dag, og da særlig ansvarsstrukturen. Carl O. Geving redegjorde for NEFs syn, og hvordan NEF ønsker at arbeidet med loven skal gå fremover.

Et annet tema i samtalene var dokumentasjon av boliger gjennom teknisk tilstandsanalyse, og hvordan man kan få flere til å bruke teknisk tilstandsanalyse.

-Er på ballen

Statsekretær Ove Vanebo var glad for innspillene som kom i møtet. Han kunne ikke komme med noen konkrete lovnader i møtet, men var klar på at han «var på ballen».

-Dette var et godt møte, forteller administrende direktør Carl Geving, og fortsetter: – Jeg opplever at vi møtte en statssekretær som var interessert i temaet og som lyttet til våre argumenter.

 

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no