Forord til NEFs håndbok

  • Av: Redaksjonen
  • 19. mars 2018
  • Håndbok

Norges Eiendomsmeglerforbunds Håndbok er tredelt, en del med informasjon om NEF og vårt tilbud, en faglig del samt en medlemsdel (blå sider).

Innholdsfortegnelsen gir deg en oversikt over hvor du finner den ulike type informasjon i boken.

Innledningsvis i Håndbokens finner du informasjon om NEF, medlemskap, kontakt­informasjon til de ansatte i NEF, fagtilbud fra NEF, etterutdanningkrav osv.

I den faglige delen har vi for øvrig samlet aktuelle lover og forskrifter, regelverk om skatter og avgifter, markedsføring, tinglysing, dokumentavgift, seksjonering (i henhold til ny lov), konsesjon osv.

På slutten av den faglige delen, rett før de blå sidene, finner du en engelske ordliste med nyttige ord og uttrykk for eiendomsmeglere.

På de blå sidene bakerst i Håndboken finner du en oversikt over NEFs æresmedlemmer, styret i NEF, styrene i NEFs lokalforeninger 2018, NEFs mål 2016-2018, NEFs lover, NEF Servicekontors vedtekter, NEFs Etiske regler, logoregler og Mønstervedtekter for lokalforeningene. Merk at det i forbindelse med landsmøtet i NEF 24. mai 2018 vil bli valgt nytt styre, vedtatt nye mål og gjort eventuelle endringer i NEFs lover og vedtekter. For oppdatert informasjon, se NEFs nettsider.

Håndboken trykkes kun en gang per år og endringer i lover og regler som skjer etter at boken er trykket, vil ikke bli fanget opp før i neste års Håndbok. Håndboken 2018 vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene på de lukkede medlemssidene «Min NEF». Her vil du til enhver tid finne oppdaterte lover og annen informasjon.

Vi håper at Håndboken 2018 blir et nyttig arbeidsverktøy både for medlemmene og for studenter på eiendomsmeglerstudiet.

Oslo, 5. mars 2018

Elisabet Gusgaard Dahl

Redaktør

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no