ta bilder nå

Skal du selge bolig i høst? Ta bilder nå!

De som tenker på boligsalg i høst eller vinter bør finne frem kameraet nå og ta bilder i. Sørg for å få tatt fine bilder som viser hagen i all sin prakt!

Nå i sommertiden er hagene i full blomst. Og når man skal selge boliger med hage, så er nettopp hagen et av de store salgsargumentene.

Går du med tanker om å selge bolig til høsten eller i vinter, gjør du lurt i å ta noen bilder i hagen nå. Det kan bli gode salgsbilder for boligen din senere.

SPØRSMÅL: Hvis du lurer på noe om kjøp av hytter, boliger eller eiendomsmegling, kan du ta kontakt med Forbrukerrådgiveren  for gratis rådgivning om regelverket. Les hvordan du får kontakt – og send inn spørsmål her!

Få med blomsterprakten!

For en ting er å fortelle at det er flotte rosebusker, en annet ting er å se bilder av dem. Det å ha noen bilder liggende fra en fargerik årstid er nyttig i boligsalget.

Selv om mange nå bruker proffe fotografer til å ta boligbilder, så kan ikke fotografene trylle. De får ikke fotografert blomster som ikke er der!

Les også: Bruke eiendomsmegler eller selge selv?

mobilfoto av blomster
Bruk mobiltelefon: Du kan gjerne bruke mobiltelefonen til å fotografere med – hvis denne er ny nok og har godt nok kamera. Hvis ikke er det best å bruke et vanlig kamera.

Utover og innover!

Pass på å ta bilder ut fra huset mot haven, slik at utsikten vises.

I haven tar du bilder mot huset, gjerne helt fra enden av haven. Ta også gjerne nærbilder av blomstene i bedet, eller ripsen som modner på buskene. Ikke bare ta bilder fra «hodehøyde», sett deg ned på kne for å finne noen spennende vinkler – gjerne med huset klart i bakgrunnen.

Det kan være lurt å ta bilder litt ut på ettermiddagen, slik at solen står litt lavere på himmelen. Da er lyset mer spennende. 

 

Tips: Slik finner du riktig eiendomsmegler:

1. Test dem selv – gå på visninger i lokalmiljøet

2. Invitér to eller tre meglere

3. Snakk med referanser

4. Sørg for at de har lokalkunnskap!

Mer om hvordan du finner eiendomsmegler ser du her: Slik velger du eiendomsmegler

 

Les også: Slik selger du bolig – vår steg-for-steg-guide for boligselgere

Del artikkel