NEF_logo_RGB_mestvanligbl___005

MNEF, eller ikke MNEF?

Det er flott å se at så mange av våre medlemmer allerede har lagt til rammen med #MNEF og logo på sine Facebook-profiler. Vi håper at dette sprer seg videre, og at mange flere legger inn rammen etter hvert. Bransjen trenger gode rollemodeller som viser at man har et større fokus enn bare på egen butikk. 

MNEF samler bransjen uavhengig av foretak og kan dermed tenke på bransjen som helhet, og ikke ta hensyn til de enkelte foretakenes kommersielle hensyn. MNEF er ikke bare en personlig sak, men også at man har et ønske om en bærekraftig bransje i framtiden – Et sterkt NEF med så mange medlemmer som mulig, er de eneste som ivaretar denne rollen! 

Vi vet at det er flere meglere som tror at de er MNEF, fordi de fleste andre på kontoret er det. Men det viser seg innimellom at noen aldri har søkt om medlemskap. Og da er det flott å få rekruttert disse inn som gode MNEF’ere! 

For å benytte tittelen MNEF må man personlig være medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund.  

Så har du en kollega, eller kjenner noen som bør være medlem i NEF, kan du etter en hyggelig henvendelse videresende denne informasjonen til vedkommende.  

Man kan søke om medlemskap i NEF her.   

Som medlem får man en rekke fordeler i tillegg til selve tittelen, en liten oversikt her.   

Det er supert om vi sammen kan få til en dugnad landet rundt for å få flere medlemmer i NEF, og vi hører gjerne fra dere med innspill i denne sammenheng. Har dere forslag til hva NEF kunne gjort annerledes? Hva er det dere savner? Vi er åpne for innspill! 

På forhånd takk for hjelpen! 

Del artikkel