Proptech: Tilbyr skreddersøm og kontinuerlig innovasjon inn mot eiendomsbransjen

Nordic Easy er et uavhengig norsk teknologifirma som har spesialisert seg på teknologi inn mot eiendomsmegler bransjen i Norge og utlandet.  Firmaet ble etablert i 2013 og er samlokalisert med Mesh Community – Startup og gründermiljø etablert i Oslo.

Av: Nordic Easy – Artikkelen ble først publisert i Eiendomsmegleren nr. 4 2021

Selskapet er etablert av Robert Hald og Knut Spange. Begge har en rekke startups selskaper bak seg der it og innovasjon er drivkraften. Karakteristisk for Nordic Easy sin utviklerplattform er skreddersøm og kontinuerlig innovasjon inn mot eiendomsbransjen.  Vi ønsker å bygge opp og rundt eiendomsmegleren slik at eiendomsmegler skal få en best mulig digital og lønnsom hverdag.

Noen av tjenester som er utviklet og skreddersydd eiendomsmeglerbransjen er:

Annonseløsning for sosiale medier, samt de lokale og regionale digitale aviser.

Å annonser i sosiale medier samt i digitale lokalaviser gjør at vi viser boligen til flest mulige kjøpere. Vi har utviklet en løsning for dette som vi kaller Makeads. Makeads er et automatisert og optimalisert for høyest mulig visningstall. Løsningen  arbeids tester annonsene automatisk,  for så  så å legge ut annonsen som får best respons i markedet. Makeads kutter kostnadene, slik at mest mulig av annonsekostnadene går til faktisk annonsering og ikke administrative kostnader tilknyttet leverandør av tjeneste. Live oppdatering av respons i markedet.  Løsningen skreddersys fortløpende utfra de behov eiendomsmegler har for å kunne være best på annonsering av bolig.

Befaringsløsning for eiendomsmegler

Nordic Easy har utviklet en befaringsløsning som gjør det enkelt for eiendomsmegler å få presentert seg selv og merkevaren man jobber for. Løsningen er bygget opp på en slik måte at man kan jobbe skreddersydd inn til det lokale eiendomsmeglerkontoret. Integrasjoner som Fagsystem, Eiendomsverdi, booking av 3 parts leverandører. Alt er integrert i en og samme løsning. Man enkelt kan gi et tilbud, book tjenester eller signere avtaler. Alt skreddersys utfra behovet til eiendomsmegler.

CRM – ekspert kompetanse med Pipedrive.no som spesialfelt

Pipedrive er den første CRM-plattformen laget for selgere, av selgere.

CRM-verktøy som hjelper brukerne med å visualisere salgsprosesser og få mer gjort. De visste av erfaring at i salg, som ellers i livet, kan du ikke kontrollere resultatene, men du kan kontrollere handlingene dine. Så Pipedrive jobber rundt aktivitetsbasert salg, en bevist tilnærming som handler om planlegging, gjennomføring og sporing av aktiviteter. Visuelle pipeliner er et annet eksempel på salgsvisdommen de bygde inn i Pipedrive, som lar deg se nøyaktig hvor hver enkelt salgsavtale befinner seg og har mange smarte og brukervennlige funksjoner.

Booking løsning for eiendomsmegler, foto, takstmann, vask, flytting etc. En Uber for eiendomsmeglere.

Easy etablert et datterselskap med utspring i teknologi bygget for fotografene. Selskapet heter Image Day (www.imageday.no). Image Day leverer teknologi som knytter fotograf, desk, eiendomsmegler og kunde sammen. For å sikre høy stabil kvalitet er det etablert datterselskap i Vietnam som sikrer høy kvalitet på redigering av bilder.

For å inneha riktig innovasjon samt kvalitet er fotosjef i Norge Arne Beck en drivende engasjert kraft i satsningen.  Arne Beck er en norsk prisvinnende fotograf, og i 2018 ble han kåret til årets fotograf i Norge.

Etter læretid hos mesterfotograf Hans J. Brun har Beck opparbeidet seg et solid kunnskapsgrunnlag ifra en klassisk håndverkstradisjon.

Med en forkjærlighet for håndverket, fortsetter fotografen å utforske moderne fotografiske stilarter, og det er i skjæringspunktet mellom det klassiske og det moderne at Beck finner sitt uttrykk.

Dette gir igjen eiendomsmeglere muligheten til å få tak i høyt kvalifiserte fotografer som er eksperter på å finne boligens særpreg. Dette er utrolig viktig for både selger av bolig samt eiendomsmegler.

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no