overo

Overo satser tungt internasjonalt

OVERO vokser stadig og det kommer flere spennende nyheter og lanseringer i tiden fremover. Ikke bare vokser vi i det norske markedet, men vi er også på vei opp i Europa og Sør-Afrika.

Av: Overo – Artikkelen ble først publisert i Eiendomsmegleren nr. 4 2020.

OVERO-teamet kommer fra eiendomsteknologi. Etter over ti års erfaring i eiendomsbransjen skapte vi i 2015 den første digitale overtagelsesprotokollen for det norske markedet. På den tiden var det skandinaviske eiendomsmarkedet langt fra digitalisert. De fleste eiendomstransaksjoner ble avtalt muntlig og senere utført med papirskjemaer og arkivert for lagring. Dette var ikke praktisk og svarte ikke til kundenes forventninger.

Så vi gjorde noe med det. I dag er 10 av 10 transaksjoner i Norge digitale. Med utgangspunkt i denne erfaringen har vi skapt OVERO, en løsning som tilbyr den mest omfattende opplevelsen av digital eiendomsoverdragelse over hele verden.

OVERO sitt hovedfokus i Norge ligger på billige strømavtaler til boligkjøper gjennom vår strømkalkulator. Denne beregner forventet forbruk for hver enkelt bolig, og gjør det enkelt for kundene å velge den strømleverandøren som gir best pris og vilkår. Vi ønsker å selge de beste strømavtalene uten å lure kundene, de skal få det de betaler for. Kalkulatoren vår hjelper til med dette gjennom forskjellige filter som kundene kan huke av for.

I tillegg til strømkalkulator skal vi også lansere en boliglånskalkulator. Dette er spesielt viktig for de meglerforetakene som ikke er bankeiede, slik at de kan tilby et mangfold av banker og gi kundene sine mulighet til å få den beste finansiering de måtte trenge i boligbytteprosessen.

– Vi får stadig vekk flere og flere norske eiendomsmeglerkjeder som bruker OVERO sine digitale løsninger i det norske markedet. Ikke bare vokser vi her hjemme, men vi satser også fullt på utlandet. Først ut er Finland, her lanserer vi løsningen vår for REMAX i oktober. REMAX er verdens største eiendomsmeglerforetak, og vi er stolte av at vi får lov til å levere vår markedsplass for de i Finland, sier Fabian Damhaug, ansvarlig for den internasjonale satsningen.

Ikke nok med det, men vi er også invitert til Cannes for å holde foredrag for REMAX Worldwide om digitalisering av eiendom under REMAX Convention. Dette finner sted 21.09 september. Dette gleder vi oss veldig til.

Fra Finland til Cannes og videre til Sør-Afrika

Vi er stolte av å fortelle at vi skal lansere med meglerkjeden eXp South Africa. eXp er verdens raskest voksende eiendomsmeglerkjede. De holder til i 21 land rundt om i verden med et fellesskap på over 83 000 eiendomsmeglere. Som oss er de opptatt av markedsledende teknologi og verktøy. Her lanserer vi i løpet av 4.kvartal. 

Del artikkel