Gullmeglerjuryen i arbeid

  • Av: Svein Strømnes
  • 9. mai 2016
  • Nyheter

Juryen som skal avgjøre hvem som blir Gullmeglere 2016 har hatt sitt første møte.

Det har i år kommet inn mange bidrag i markedsføringsklassene, og juryen får en tøff jobb med å avgjøre hvem som skal motta heder å ære på banketten i Tromsø den 26. mai.

Juryen består i år av reklamemann Christian Aune (Isobar), førstelektor Thorun Falkanger fra BI, eiendomsmegler Gunnar Olai Stavlund og NEF-representant Elisabet Gusgaard Dahl.

Så blir det spennende å se hvem som vinner de forskjellige klassene. Blir det «gamle travere», eller kommer det fram nye navn i denne sammenheng?

Det er fortsatt mulig å sikre seg plass på banketten her.

Dette er årets klasser i Gullmegler-konkurransen

Årets meglertalent

I denne kategorien bedømmes unge talentfulle meglere etter en samlet vurdering av meglerfaglige kvalifikasjoner, og kandidatens evne til levere trygg bolighandel til boligselgere og –kjøpere.

Årets kollega

I denne kategorien bedømmes meglere som har bidratt sterkt til et godt og velfungerende kollegafellesskap. Kandidaten bør ha utmerket seg ved sin evne til å skape samhold og lagånd som bidrar til gode resultater for fellesskapet. Alle stillingsgrupper kan delta i konkurransen.

Årets «ildsjel»

I denne kategorien bedømmes meglere som har vist et sterkt engasjement utenfor meglerhverdagen, for eksempel ved å påta seg frivillige verv i lokalsamfunnet, stille opp og vise omtanke for andre.

Beste markedsføring av bolig

I denne kategorien vil all markedsføring av bolig bli bedømt, nye boliger, brukte boliger, fritidsboliger osv. Dette gjelder både papirbasert, digital eller annen type markedsføring.

Beste markedsføring generelt: Åpen klasse

I denne kategorien bedømmes all markedsføring av meglere, eiendomsmeglingsforetak nettsider, digitale applikasjoner, eller annen type markedsføring innen bransjen.

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no