Gullmeglere fra hele Norge

Det ble en god geografisk spredning av vinnere da «Gullmeglere 2017» ble kåret under tordagens bankettmiddagen på vårkonferansen til Norges Eiendomsmeglerforbund.

Det ble kåret vinnere fra Sogn og Fjordane i vest, Tromsø i nord, Vennesla i sør og Oslo i øst på bankettmiddagen på Clarion Hotel i Trondheim torsdag kveld.

Årets kollega fra Tromsø

Børge Martinussen fra EIE eiendomsmegling Tromsø ble kåret til «årets kollega» under prisutdelingen.

Martinussen har drevet med eiendomsmegling i over 30 år og er således er en veteran i bransjen. Han har drevet eget eiendomsmeglerkontor, vært administrerende direktør og driver i dag igjen sitt eget kontor.  I 2016 ble han fjerde beste megler i sin eiendomsmeglerkjede.

Han er ofte å se i mediene og brukes som ekspertkommentator både på lokale og nasjonale saker.

I NEF-sammenheng har hans engasjement medført at han i mange år satt som formann i sin lokalforening, før han ble valgt til formann i NEF sentralt for perioden 1995 til 1997.

Boa vant igjen

Megler MNEF Tommy Friestad fra BOA eiendomsmegling Oslo vest er en av de som har blitt kåret til gullmegler flest ganger. Han sikret seg en ny tittel da ha han vant kategorien «beste markedsføring av brukt bolig».

I juryens begrunnelse for avgjørelsen

heter det:

«Kreativ og smart løsning som utnytter begrensningene i bildeformatet på finn.no. Klikk gjennom bildene, og se en stop motion video-effekt der megler viser frem leilighetens særpregede egenskaper. Samme lekne uttrykk i blant annet Instagram-annonser, skapte et helhetlig uttrykk som skiller seg ut i mengden.»

Se annonsen: Finn-annonsen ser du her

I den samme klasse ble det delt ut diplom til eiendomsmegler MNEF Christina Erstad, Eie Eiendomsmegling Bergen, for markedsføring av Lægdesvingen 16.

Et signal til bransjen

I kategorien «årets innovasjon innen eiendomsmegling » var det eiendomsmegler Pål Anders Kårstad (bildet øverst)  fra Eigendomsmekling Sogn og Fjordane (Førde) som vant for nettsiden eigedomsmekling.no/selje .

I juryens begrunnelse heter det:

«Et prisverktøy for boligselgere med detaljert prisliste, inkludert provisjon. Om dette er fremtiden for boligmegling er usikkert – men det tas utvilsomt et tydelig standpunkt og sendes et signal til en bransjen som har et behov for mer åpenhet og nye måter å verdiøke tjenestene man leverer.»

I denne klassen ble det også delt ut diplom til eiendomsmegler MNEF Erlenn Stavnås Ingebrigtsen, Meglerhuset Nylander AS, Trondheim for NylanderUnivers – neste generasjon boligsalg.

 

Kunden ga bort huset sitt

Kategorien «årets megleroppdrag» ble vunnet at teamet eiendomsmegler MNEF Marianne Rødland-Widerøe og megler MNEF Ole Magne Eliassen fra Stray & Co eiendomsmegling i Vennesla.

De vant prisen for et litt spesielt oppdrag de hadde i når selgeren ønsket å gi donere pengene de fikk for huset til et veldedig formål.

I juryens begrunnelse for utmerkelsen heter det:

«Da et ektepar skulle selge huset sitt like utenfor Vennesla, bestemte de seg for å gi hele salgssummen til en veldedig organisasjon. Givergleden smittet over på både megler og alle involverte i oppdraget, som gjorde alle tjenester vederlagsfritt, og resultatet ble en flott historie med mye omtale i lokalpressen.»

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no