NEF vil ha flere eiendomsmeglerfullmektiger som medlemmer!

Norges Eiendomsmeglerforbund er eiendomsmeglingsbransjens viktigste talerør. Bli medlem i NEF og vær med å påvirke din fremtid som eiendomsmegler!

NEF har har bransjens største nettverk og har stor politisk gjennomslagskraft, og arbeider med å sikre best mulig rammevilkår for bransjen. Å være medlem i NEF betyr å ta ansvar for egne rammebetingelser! 

NEF arbeider også for å trygge bolighandelen for forbrukerne. Det medfører at NEF-medlemmer i mange sammenhenger er foretrukket av kundene.

Du kan lese mer om vårt interessepolitiske arbeid her.

I NEF er alt fra boligmeglere, næringsmeglere, fagansvarlige, daglige ledere, kjedeledere og gründere medlemmer.

NEF ønsker også å få flere av de unge i bransjen inn som medlemmer.

For medlemskap som eiendomsmeglerfullmektig i 2020 betaler du  normaltsett kr 2000 + lokalforeningskontingent. 

– Mulighet til å påvirke bransjen

Mange av våre unge medlemmer har sett fordelene med å være medlem i sin bransjeorganisasjon. Marthe Brenden er eiendomsmegler MNEF i Privatmelgeren i Bergen, og har vært medlem i flere år:

– Jeg meldte meg inn i Norges Eiendomsmeglerforbund da jeg studerte på BI, for å få innblikk i bransjen. Det har gitt meg muligheten til å påvirke utviklingen av fremtidens eiendomsmegler! Det har for meg vært helt avgjørende, og jeg vil derfor anbefale andre å gjøre det samme. Bli med å gjør en forskjell i bransjen, sier  Marthe Brenden.

(Les mer under bildet)

Marthe Brenden sitter i styret i Vestlandet eiendomsmeglerforening og har ved flere anledninger også snakket om NEFs arbeid for studenter på flere av høyskolene.

ENGASJERT: Marthe Brenden sitter i styret i NEF og har ved flere anledninger også snakket om NEFs arbeid for studenter på flere av høyskolene.

Dette kan NEF gi deg som fullmektig:

Skreddersøm i etterutdanning

Etterutdanning er ikke obligatorisk i fullmektigtiden, men det kan likevel være nyttig å få med seg viktigste de oppdateringer i lovverk og bestemmelser før man har fått tillatelsen til å drive med eiendomsmegling fra Finanstilsynet. NEF tilbyr skreddersøm i sitt kurstilbud som er tilpasset din hverdag og faglige utvikling.

Se vårt kurstilbud her.

Juridisk bistand

Fra tid til annen kan du komme opp i juridiske spørsmål som du ikke vet svaret på selv. Da kan du kontakt NEFs juridisk avdeling som sitter på spesialkompetanse på området.

Les mer om den juridiske bistanden her.

Fordelsprogram

Det kan være lurt å sjekke ut dine fordeler og besparelser hos NEFs samarbeidspartnere. NEF-fordelsprogram gir deg blant annet svært gunstig tilbud på biler, advokatbistand og forsikring.

Les mer om NEF-fordelsprogram her.

Flere fordeler

I tillegg til nevnte fordeler får du som NEF-medlem magasinet Eiendomsmegleren, tilgang til NEFs ekstranettsider med maler, kontrakter mv., du kan delta i Gullmeglerkonkurransen og du kan benytte deg av NEF-logoen i markedsføringen av deg selg.

Les om flere fordeler her.

Det er 2800 medlemmer i Norges Eiendomsmeglerforbund, men vi vi gjerne også ha deg inn som medlem!

Meld deg inn her!
Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no