Ny i NEFs-fordelsprogram: Opplev nye steder i Norge i sommer

Partnerannonse

Velkommen til en verden av opplevelser, i hele Norge. (og når grensene åpnes i hele Norden) Her finner du eventyrreiser, flerdagsekspedisjoner, overnattingsturer, heldagsturer, viltsafarier og korttidsaktiviteter. Romantiske hotell, opplevelseshotell, overnatting i det fri, ishotell og tretopphytter. Fjellhytter og alpinleiligheter. Her er det mye å velge mellom!

Norgesferien booker du hos vår nye samarbeidspartner Booknordics.com.

Av: Booknordics.com – Bilder: Visit Norway

Booknordics.com er et online reisebyrå for opplevelser i Norge og Norden. Nå får du som medlem i NEF 10% rabatt på alt av overnatting og opplevelser! Bruk koden «NEF10» neste gang du booker.

Skal du til Vestlandet, så legg ut på RIB-safari med Cidersmaking fra Odda eller bli med på en heldags opplevelsestur med Flåmsbana, Rallarvegen og fjordcruise med opphenting i Bergen. Bli med på en vandretur til Trolltunga med overnatting i glasskuppel og solnedgangen rett inn. Eller kanskje du er i det eventyrlige hjørnet og melder deg på en guidet vandretur over Folgefonna med piggsko og isøks, med opphenting i Bergen?

Skal du til Lofoten, så velg mellom rorbuer i Å, Reine, Henningsvær eller Kabelvåg. Bli med på tasting cruise til Skrova med en helmoderne elektrisk katamaran, lydløst cruise til Trollfjorden, eller RIB-tur fra Å for å høste tang som skal brukes til gourmetretter du senere får smake på. Fotoentusiast? Ta del av en heldags fototur med profesjonell fotograf som hjelper deg med å finne perfekte motiver, stille inn kameraet og fange det nordnorske lystet. Turen går sommer som vinter.

Les våre tips til Norgesferien i år https://go.booknordics.com/no/blogg/10-tips-til-norgesferie-2021  og se hele utvalget på https://booknordics.com/campaign/norgesferie

Når grensene åpner venter spennende eventyr på Færøyene, Shetlandsøyene, Island, Grønland, i det nordlige Finland og Sverige og Danmark. Bare på Island alene har Booknordics.com over 500 aktiviteter, safarier, heldagsturer og ekskursjoner å by på.

Booknordics.com driftes av et norsk morsselskap med sete i Oslo. I motsetning til tradisjonelle bookingplattformer som tilbyr fly, hotell og leiebil som hovedprodukt og opplevelser på siden, tilbyr Booknordics.com opplevelser som hovedprodukt og fly, hotell og leiebil i samarbeid med Expedia og AVIS. På denne måten kan selskapet konsentrere seg fullt ut om å bygge et spennende tilbud av opplevelser – på over 60 nordiske destinasjoner og i mer enn 30 ulike kategorier. Per i dag tilbyr Booknordics.com over 3000 opplevelser og 500 hytter fra ca. 250 samarbeidspartnere i hele Norden.

Din booking er trygg hos Booknordics.com. Selskapet er medlem av Reisegarantifondet og har et tett samarbeid med både Innovasjon Norge og Visit Norway.

Print Friendly, PDF & Email

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: firmapost@nef.no
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

RSS Ledige stillinger

  • En feil oppstod, som antagelig betyr at strømmen er nede. Prøv igjen senere.

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: firmapost@nef.no