• Annonse
View-from-Reinebringen-Lofoten-012016-99-0062_2200

Ny i NEFs-fordelsprogram: Opplev nye steder i Norge i sommer

Velkommen til en verden av opplevelser, i hele Norge. (og når grensene åpnes i hele Norden) Her finner du eventyrreiser, flerdagsekspedisjoner, overnattingsturer, heldagsturer, viltsafarier og korttidsaktiviteter. Romantiske hotell, opplevelseshotell, overnatting i det fri, ishotell og tretopphytter. Fjellhytter og alpinleiligheter. Her er det mye å velge mellom!

Norgesferien booker du hos vår nye samarbeidspartner Booknordics.com.

Av: Booknordics.com – Bilder: Visit Norway

Booknordics.com er et online reisebyrå for opplevelser i Norge og Norden. Nå får du som medlem i NEF 10% rabatt på alt av overnatting og opplevelser! Bruk koden «NEF10» neste gang du booker.

Skal du til Vestlandet, så legg ut på RIB-safari med Cidersmaking fra Odda eller bli med på en heldags opplevelsestur med Flåmsbana, Rallarvegen og fjordcruise med opphenting i Bergen. Bli med på en vandretur til Trolltunga med overnatting i glasskuppel og solnedgangen rett inn. Eller kanskje du er i det eventyrlige hjørnet og melder deg på en guidet vandretur over Folgefonna med piggsko og isøks, med opphenting i Bergen?

Skal du til Lofoten, så velg mellom rorbuer i Å, Reine, Henningsvær eller Kabelvåg. Bli med på tasting cruise til Skrova med en helmoderne elektrisk katamaran, lydløst cruise til Trollfjorden, eller RIB-tur fra Å for å høste tang som skal brukes til gourmetretter du senere får smake på. Fotoentusiast? Ta del av en heldags fototur med profesjonell fotograf som hjelper deg med å finne perfekte motiver, stille inn kameraet og fange det nordnorske lystet. Turen går sommer som vinter.

Les våre tips til Norgesferien i år https://go.booknordics.com/no/blogg/10-tips-til-norgesferie-2021  og se hele utvalget på https://booknordics.com/campaign/norgesferie

Når grensene åpner venter spennende eventyr på Færøyene, Shetlandsøyene, Island, Grønland, i det nordlige Finland og Sverige og Danmark. Bare på Island alene har Booknordics.com over 500 aktiviteter, safarier, heldagsturer og ekskursjoner å by på.

Booknordics.com driftes av et norsk morsselskap med sete i Oslo. I motsetning til tradisjonelle bookingplattformer som tilbyr fly, hotell og leiebil som hovedprodukt og opplevelser på siden, tilbyr Booknordics.com opplevelser som hovedprodukt og fly, hotell og leiebil i samarbeid med Expedia og AVIS. På denne måten kan selskapet konsentrere seg fullt ut om å bygge et spennende tilbud av opplevelser – på over 60 nordiske destinasjoner og i mer enn 30 ulike kategorier. Per i dag tilbyr Booknordics.com over 3000 opplevelser og 500 hytter fra ca. 250 samarbeidspartnere i hele Norden.

Din booking er trygg hos Booknordics.com. Selskapet er medlem av Reisegarantifondet og har et tett samarbeid med både Innovasjon Norge og Visit Norway.