høye bygninger sett ovenfra i Bjørvika, Oslo

FFN starter opp «Forum for faglige ledere i næringsmegling»

Nyhet! Forum For Næringsmeglere (FFN) tar nå initiativ til å opprette et eget forum for faglige ledere i næringsmegling. Ambisjonen med forumet er at deltakerne kan diskutere store og små utfordringer og dele erfaringer med hverandre.

Forumets første samling er tirsdag 13. februar kl. 14:30 i Stortingsgata Kurs & Konferanse (tidligere Høyres Hus), Stortingsgata 20 i Oslo. I forkant av forumet arrangeres et kurs med aktuelle temaer for meglere og spesielt faglige ledere.

FFN håper mange faglige ledere i næringsmeglerforetak ønsker å delta på dette, og det er fint om styremedlem i FFN Marthe Utmo får beskjed om hvem som blir med på marthe.utmo@dnb.no. Send gjerne over innspill til Marthe i forkant. 

Årsmøte i Forum for Næringsmeglere finner også sted samme dag og sted kl. 12.00-12.30. Årsmøteinnkallingen og årsmøtedokumentene er sendt ut i slutten av januar. I tillegg kan du finne de på www.ffn.no

Forum For Næringsmeglere (FFN)

Forum For Næringsmeglere er bransjeorganisasjonen som samler næringsmeglerforetakene. FFN jobber for utvikling av bransjen gjennom etterutdanning, rekruttering og politisk arbeid. I samarbeid med Advokatfirmaet BAHR utvikler FFN standardkontrakter til medlemmene.

Del artikkel