Verji – Kryptert kommunikasjon

Kommuniser i tråd med GDPR og øk it-sikkerheten

NEF har inngått en fordelsavtale med Verji Tech AS for sikker toveis kommunikasjon. Den er særlig aktuell for eiendomsmeglere og deres kunder.

Verji er en sikker kommunikasjonsløsning, hvor meldinger og vedlegg er kryptert fra ende-til-ende. Løsningen gjør at tradisjonell e-post kan erstattes for kommunikasjon med faste kontakter som kunder og leverandører. Dette er viktig med tanke på at 91% av dataangrep kommer via e-post, og det ofte er faste kontakter som har blitt hacket.

Verji sikrer at utveksling av personopplysninger er i samsvar med personopplysningsloven.

Med Verji kan medlemsbedrifter etablere gode rutiner, som gjør at hverken eiendomsmegler eller kunde bryter personopplysningsloven i sin kommunikasjon.

Verji er like enkelt å bruke som Messenger, i nettleser eller i mobilapp, men er i tråd med GDPR og er uten reklame og falske brukere. Verji gir også en bedre organisering og er sikrere.

Sammen med kommunikasjonsløsningen får eiendomsmeglere Verji-sikkerhetspakke, som veileder ledere og andre ansatte gjennom arbeidet med enkle sikringstiltak i bedriften. Pakken inneholder e-bok, sjekklister, instruksjonsvideoer, maler, veiledninger og ressurslenker.

Fordeler

Fordelsavtalen med Verji Tech AS innebærer at medlemmer nå får en løsning til gunstige betingelser med fri etablering.

Informasjon om hvordan du benytter deg av dette tilbudet finner du under «Medlemsfordeler» på din profil på medlemssiden Min NEF (krever innlogging).