SANDS advokatfirma – Juridisk bistand – Fullservice advokatfirma

NEF-medlemmer har fordelsavtale hos SANDS advokatfirma

Siden næringslivet er spredt utover vårt langstrakte land, er våre kontorer det samme. Vi kjenner de viktigste bransjene og regionene i norsk næringsliv. Som juridisk rådgiver er vi til stede der din virksomhet er. Samtidig kan du trekke på spisskompetanse og kapasitet i hele vårt landsdekkende team av advokater.

Vår markedsgruppe for fast eiendom har ca. 25 medarbeidere fordelt over hele landet. Alle har god forretningsforståelse. Med forskjellig kompetanse arbeider de med ulike sider av fast eiendom, eiendomstransaksjoner og eiendomsutvikling.

Medlemsfordelen omfatter alle våre kontorer, og gjelder rådgivning og støtte ved alle sider av næringseiendomstransaksjoner, både aksjer/andeler og eiendommer på skjøte, eiendomsutvikling samt skatt og avgift, enten det gjelder kjøper, selger eller megler selv.

Dessuten omfatter den råd og bistand når det gjelder rammevilkår og organisering av meglervirksomhet, herunder arbeidsrett.

Dette får du i medlemsfordel:

I medlemsfordelen ligger:

  • en halvtimes innledende konsultasjon på telefon eller e-post
  • 15 % reduksjon i timesatser
  • dedikerte medarbeidere
  • invitasjoner til relevante seminarer vi holder på våre kontorer for våre kunder og samarbeidspartnere

 

Informasjon om hvordan du benytter deg av dette tilbudet finner du under «Medlemsfordeler» på din profil på medlemssiden Min NEF (krever innlogging).

Kontaktperson SANDS advokatfirma:

Ove-Marthin Granlund

(hovedkontakt og ansvarlig for samarbeidet)
+47 480 16 550
ove@sands.no