Du reiser ikke alene
med NEF

Gratulerer med gjennomførte studier, nå starter en ny reise videre i meglerkarrieren din. Vårt viktigste råd på veien videre, er å utstyre deg med medlemskap i Norges Eiendomsmeglerforbund. Med NEF i kofferten reiser du aldri alene.

Vi ønsker deg en god start på meglerkarrieren

NEF er altså din bransjeorganisasjon som betyr at vi er til for deg, og fordelene med å være medlem hos oss er mange. Vi har vært effektive for deg og samlet essensen av det du får med i reisekofferten som medlem:

Studentmedlemskapet ditt avsluttes når ditt tredje studieår er over. Hvis du har startet som eiendomsmeglerfullmektig, anbefaler vi at du fortsetter medlemskapet. Flertallet av eiendomsmeglerne i Norge er i dag MNEF.

Dette sier de om oss

Halv pris ut året

Medlemskap i NEF for eiendomsmeglerfullmektiger koster 1 500 kr per år, men nå kan du melde deg inn igjen og få halv pris (dvs. 750 kr) på eiendomsmeglerfullmektig-medlemskap for resten av 2023. Deretter fortsetter medlemskap som normalt i 2024. 

Alle medlemmer i NEF under 30 år blir også automatisk tilknyttet ungdomsnettverket NEF Ung (ingen ekstra kostnad). Medlemskap i lokalforeningen der du jobber er også inkludert i kontingenten.

Årlig

For eiendomsmeglerfullmektig
KR 1 500,- /året*
  • * Halv pris for medlemskap for resten av 2023 !

Månedlig

For eiendomsmeglerfullmektig
KR 125,- /mnd*
  • * Halv pris for medlemskap for resten av 2023 !

*Medlemskap videreføres automatisk i 2024 til ordinær pris med mindre utmelding skjer innen 31. desember 2023. Dersom utmelding skjer f.o.m. 1. januar 2024 vil medlemskapet vare ut kalenderåret 2024.

Dine medlemsfordeler

Vi håper du har lyst til å ha oss med på reisen videre!

Sommerlig hilsen

Ida Bergman, Carl Gresvig
og resten av oss i Norges Eiendomsmeglerforbund