Property 2021 - møterom

Proptech: Det komplette eiendomsverktøyet for innsikt og beslutningsstøtte!

Av: Nordeca – artikkelen ble først publisert i Eiendomsmegleren nr. 5 2021

Et riktig beslutningsgrunnlag er avgjørende i alle eiendomsprosjekter hvor mye står på spill. Nordeca lanserer i disse dager en ny, intuitiv og mer brukervennlig versjon av sitt produkt Insight Property for innsikt og beslutningsstøtte til eiendomsbransjen. Insight Property () er en kartbasert tjeneste hvor du raskt og enkelt for tilgang til den informasjonen du trenger knyttet til tomtesøk og utvikling av eiendom – enten man fokuserer på boligutbygging, næringseiendom eller begge deler. Alt du trenger av informasjon er tilrettelagt i ulike visuelle temalag og analyser, som gjør at du får en unik innsikt i dine prioriterte markeder.

Mange av Norges største eiendomsutviklere og næringsmeglere har vært aktive brukere av Insight Property  i en årrekke og nå er altså neste generasjon klar for lansering – som setter en helt ny standard for informasjonsinnhenting, eiendomsanalyser og bearbeiding av ulike eiendomsprosjekter. Tjenesten er fullspekket med relevante analyser og informasjon knyttet til tomtevurderinger, så vel som kjøp og salg av eiendom samt leietakersøk og rådgivning for næringseiendom. Enkle filtreringsmuligheter, forhåndsdefinerte analyser og oppslag gjør at du sparer masse tid i de ulike arbeidsprosessene.

For boligaktører er typiske bruksområder;

  • Identifisere og kartlegge de mest attraktive tomtene og gjøre seg kjent med reguleringsbestemmelser
  • Tomtevurderinger – utforske tomt/bygning (inkl. eierstruktur)
  • Gjøre seg kjent med området rundt mht infrastruktur, demografi/befolkning, bygningsmasse og næringsliv
  • Analysere og identifisere risiko forbundet med den aktuelle eiendommen (eks. vern, støy og miljø

For næringseiendom er typiske bruksområder;

  • Utforske eierstruktur på bygg/eiendommer og finne potensielle leietakere (økonomi, ansatte, antall år i bygg etc)
  • Identifisere og kartlegge de mest attraktive næringseiendommene inkl eiere og leietakere (for kjøp/salg, dd-prosesser og utleie)
  • Gjøre seg kjent med området rundt mht infrastruktur, demografi/befolkning, bygningsmasse og næringsliv
  • Samle egne erfaringsdata forbundet med akkvisisjon, områdeanalyser og konkurranse

Nordeca har mer enn 30 års erfaring med geografiske informasjonstjenester og er opptatt av høy kvalitet på dataene de mottar og bearbeider fra sine profesjonelle samarbeidspartnere. Selskapet forsyner kart- og markedsdata til en rekke viktige samfunnsaktører, blant annet innen nød og beredskap, infrastruktur og søketjenester. Nordeca har som ambisjon å kunne tilby markedets beste arbeidsverktøy for innsikt og beslutningsstøtte for eiendomsaktører i Norge.

Kontaktpersoner Nordeca :

Marianne Øygarden Tlf: +47 47 48 87 67 E-post: marianne.oygarden@nordeca.com

Olav Vetterstad Tlf: +47 414 30 008 E-post : olav.vetterstad@nordeca.com

Del artikkel