Kollektiv forsikringsordning

Forsikringsfondet (tidligere kjent som NEFs Skadeforsikringsfond) tilbyr kollektiv forsikring til eiendomsmeglingsbransjen.

Forsikringsordningen omfatter den lovpålagte sikkerhetsstillelsen for foretak som har tillatelse til å drive eiendomsmegling, ansvarsforsikring samt kriminalitetsdekning.

Forsikringsfondets hovedformål er å tilby konkurransedyktige forsikringsordninger til eiendomsmeglingsforetak.

Alle eiendomsmeglingsforetak kan søke om medlemskap.

Forsikringen skal tilfredsstille lovgivningens krav til sikkerhetsstillelse for eiendomsmeglingsforetak. Styret i Forsikringsfondet fremforhandler markedets beste vilkår for slik forsikring. P.t. er den kollektive forsikringsavtalen plassert hos Tryg Forsikring.

Mer om Forsikringsfondet se her.

Anbefalinger:

«Vi i Sørmegleren benytter oss av Forsikringsfondet. Dette er en trygghet i en meglerhverdag med ukjente problemer som kan oppstå. Vi opplever god service, rask kundebehandling og god kompetanse på de ansatte. Tryggheten forsterkes av et godt samarbeid for å komme til den beste løsningen for alle involverte parter når situasjonen først oppstår. Vi kan trygt anbefale dette for andre kunder.»
Hanne Geelmyuden, Fagsjef i Sørmegleren

«Vi er veldig fornøyd med forsikringen vi har i Tryg via Forskringsfondet. Selv om vi ikke har hatt behov for den til utbetalinger, opplever vi at Tryg er en god sparringspartner. Når vi har situasjoner vi er usikre på, er det enkelt bare å ta kontakt. De er alltid lett tilgjengelige og leser gjerne gjennom forslag til tilsvar og kommer med innspill for redigering av tekst. De gir oss en ekstra trygghet for at de tilbakemeldingene vi gir kundene, er de rette i forhold til vårt ansvar som mellommann.»
Anne Mette Kløfsrud, Fagsjef Eiendomsmegler 1 Østfold og Akershus

 

 

NEF på kartet

Kontakt oss

Norges Eiendomsmeglerforbund
Apotekergata 10
0180 Oslo

Telefon: 22 54 20 80
E-post: [email protected]
Ansatte: Se ansatte i NEF
Pressekontakter: Se oversikt

Viktig når du redigerer profilen:

Her kan du deler av profilen din og legge til informasjon om deg. Du kan også endre passord for innlogging til Min NEF.

Her er noen små kommentarer knyttet til feltene:

Bilde: Last opp for å vises på "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider.

Vises på Finn eiendomsmegler: Kryss av her for at du vises i eiendomsmegleroversikten for bolig/fritidsboliger på NEFs forbrukersider. (Vil være aktuelt for de fleste, men kanskje ikke for de som kun jobber administrativt, med oppgjør eller med næring.

Tittel: Velg en av våre forhåndsutfylte, eller velg "Annet" for å skrive inn egen tittel.
NB: Du skriver inn tittelen i linjen under der det står "Annet". Husk "MNEF" til slutt!

Profilsidelink: Legg inn lenken til din kontakt-/profilside hos din arbeidsgiver. Denne lenken vil vises i "Finn eiendomsmegler" på NEFs forbrukersider, slik at forbrukere kan lese mer om deg.

Andre endringer gjøres av NEF sekretariat. Send oss en epost: [email protected]